Rolle har ordet…

Hej alla medlemmar & blivande medlemmar….

Jag tackar för förtroendet att få leda B-tränarna i ett år.

Jag hade inte tänkt engagera mig något mer i föreningslivet men efter påtryckningar och nya utmaningar vad gäller aktiva och de nya licenserna tänkte jag att jag gör ett försök.

 

Min utmaning blir att se till att vi får roligt i travet igen och en bättre sammanhållning.

Vi ska ordna aktiviteter för medlemmar och övriga intresserade och försöka hjälpas åt samt glädjas över varandras framgång.

På Sundbyholm har det varit svårt att ha några fungerande föreningar, lärlingarna och monté har ingen egen förening, så vi hoppas att även dom kommer till oss. Alla är välkomna till oss, har ni någon idé hör av er det mesta går att jobba på.

Den första aktiviteten vi ordnar blir foderkväll med RS Mustang och vår agronom Michaela Lindbäck, vi kommer även att ha förre storspelaren i handboll Magnus Jernemyr med också och få höra om hans resa från handbollsspelare till travtränare, vi återkommer med datum för det, då vi inte vet hur det blir med coronaviruset.

 

Ha det gott

Roland Jansson, Ordf.