Om Oss

Lite om vår förening…

Du som är intresserad av att bli B-tränare och eventuellt införskaffar häst i egen regi eller tillsammans med släkt och vänner, har nytta av den verksamhet vi i Sundbyholms Amatör & B- Tränarförening bedriver och vill informera om. 

Vi finns på Sundbyholms Travanläggning och har egen klubblokal för olika aktiviteter. Vi har ett nära och fint samarbete med Travsällskapet, vilket hjälper oss i det dagliga arbetet.

Vi sponsrar 2 B-Tränarkurser per år och elev upp till 25 år deltar gratis i utbildningen. Elev över 25 år betalar själv kursen, ca 1000:-  plus M-skatt (licensavgift) Även Lärarkostnaden för Kör och Montélicens sponsras av oss. 

Efter avklarad utbildning kan du delta i provstarter på lördagar utan kostnad och där träna voltstarter och körteknik.

 

Att bli medlem i föreningen innebär också att möjlighet finns att anmäla och delta i kuskmatcher som arrangeras av oss. Bli medlem direkt genom att gå in på ”Kontakt” sidan, och fyll i dina uppgifter.

 

Föreningen sponsrar vinnaren i försöksloppet i SM med Transport och Hotellkostnader för Finaldeltagande.
År 2019 kommer ca 16 st Amatörlopp att köras på Sundbyholm med hederspriser från klubben. 

Som medlem är du med och röstar fram Månaden B-Tränare. 

Föreningen är även ansvarig för Programshopen i Spelhallen, där vi utöver program säljer minnesartiklar från amatörföreningen. Inkomsten från shopen är viktig för föreningen. 

Föreningen har Årsmöte i Mars och där väljs styrelse av mötesdeltagarna.

Vår adress är:

Sundbyholms B-Tränarförening

Sundbyholms Travbana

63508 Eskilstuna.